Adauga la Favorite/Bookmarks

Vizualizare mesaje fără răspuns | Vizualizare subiecte active Acum este Mie Sep 08, 2010 9:18 pm

Răspunde la subiect  [ 17 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
 Sunt disperata. Cum sa procedez cu el ??? 

Credeti ca pot fi inselata dupa doar 1 an ?
DA 62%  62%  [ 16 ]
NU 15%  15%  [ 4 ]
POATE 23%  23%  [ 6 ]
NU STIU 0%  0%  [ 0 ]
Voturi totale : 26

Sunt disperata. Cum sa procedez cu el ??? 
Autor Mesaj
Avansat(a) in dragoste
Avansat(a) in dragoste

Mesaj Re: Sunt disperata. Cum sa procedez cu el ???
adelina iti pot da si eu un sfat pentru ca am trecut prin ceva asemanator cu tine...

insa eu am asteptat chiar 4 ani ca el sa-si schimbe comportamentul fata de mine din pacate fara rezultat,dar trebuia sa-l las chiar din momentul in care a inceput sa faca exact cum face viorel al tau.

Asa ca cel mai bine e sa-l dai uitarii pentru ca altfel vei avea parte numai de suferinta alaturi de el(ti-o spun din experienta)pentru ca odata ce a inceput sa faca asta mai tarziu va recurge si la fapte mult mai grave.....

Ai rabdare si incearca sa nu-l mai suni deloc ....gaseste alta preocupare(mergi la cumparaturi,iesi in oras cu prietenii etc)dar nu te mai gandii la el(nu-i mai arata ca esti dependenta de el)

Mar Feb 02, 2010 5:15 pm
Incep sa ma dezghet
Incep sa ma dezghet

Locaţie: Lugoj
Citat:
Oare sunt eu imposibila si am asteptari prea mari din partea lui?
Comportamentul lui ma face sa nu am incredere, nu se mai poarta ca inainte, nu mai e politicos.
Nu stiu ce sa mai fac ca sa fie iar baiatul acela dragut de acum un an.

Incearca sa il dai in **** mas-sii si sa iti cauti un baiat serios.
Unde s-a rupt odata haina, data viitoare va crapa de tot.
Crud dar adevarat :(

Mar Feb 02, 2010 5:21 pm
Avansat(a) in dragoste
Avansat(a) in dragoste

Adelinaaaaaaa, chiar nu vrei sa mai vorbesti cu noi?
O cunoaste cineva pe Adelina?
Stie cineva ce s-a intamplat cui ea si cu dragostea ei?
Sper sa fie bine, biata fata. :(

Lun Feb 08, 2010 11:54 am
Avansat(a) in dragoste
Avansat(a) in dragoste

Locaţie: Pitesti
Eu unu sper ca sa mai spanzurat din cauza pretenului ca o trata asa cum o trata. Si daca a incercat sa faca asa ceva si nu ia reusit sa vina la mine ca o ajut eu ,ma ocup si de restu. Nu zic ca este frumos cum se comporta ala ,dar acum cum spuneti pe aici daca are totul pe tava si totul este OK din toate punctele de vedere,asta ce inseamna ca trebuie sa ne controlati ? Vine intrebarea aceea . Ti-am oferit totul ,si tu ma inseli? Pe o parte e bine ca ia oferit totul ,dar pe alta parte il manca cu zile ,cicaleala asta te manca asa din interior,pana zici imi bag ... piciorul si o fi zis asa in capul lui ca te tine doar pentru asa ceva. Destept la faza asta,daca te mai tine doua luni asa ,nu ca sper dar vreau si eu o bucata din tortul de arpacas care o sa ti-l faca. PM pentru adresa de acum .
Si acum bineinteles ca o sa vina lumea cu comentarii la adresa mea la ce am scris eu ,ca de parca eu sunt cel care a deschis acest subiect.

Sâm Feb 13, 2010 7:53 am
Profil YIM WWW
Nu, dar tu esti unul care nu prea are ce cauta pe aici. Ce e cu comentariile astea nu inteleg.
Nici nu ma mai obosesc sa-ti editez mesajele. Ia mai bine un ban de 24H. :)
Aceleasi motive pentru care ti-a dat si ARIANA.
+ Esti complet misogin.

Revino cand te potolesti. Poate peste aia 7 ani care trebuie sa-i recuperezi ...

Sâm Feb 13, 2010 10:21 am
Guru in dragoste
Guru in dragoste

Locaţie: Galati
Si eu am trecut prin faza asta aproape 2 ani de zile. Fetelor! Barbatii au o limita un pic mai scazuta decat au domnisoarele si la un moment dat isi pierd cumpatul. Nu este vorba neaparat despre neincredere, ci mai mult, despre ideile absurde pe care le proiecteaza in capul lor. Numai eu stiu de cate ori nu mi-am rupt oase numai din simplul fapt ca o femeia asa inteligenta si totusi asa incuiata putea sa imi "gadile" si ultimul nerv din creier.

Cine sunt, cine esti, oare ma mai iubesti?
Cine e, cine nu, care eu, care tu?

Dum Feb 14, 2010 12:59 am
Avansat(a) in dragoste
Avansat(a) in dragoste

Locaţie: Pitesti
ivalentin scrie:
Nu, dar tu esti unul care nu prea are ce cauta pe aici. Ce e cu comentariile astea nu inteleg.
Nici nu ma mai obosesc sa-ti editez mesajele. Ia mai bine un ban de 24H. :)
Aceleasi motive pentru care ti-a dat si ARIANA.
+ Esti complet misogin.

Revino cand te potolesti. Poate peste aia 7 ani care trebuie sa-i recuperezi ...

Deci special pentru voi am scris in romana si tot vrei sa-mi dai ban,dar dece sa-mi dai ban? Ca i-am zis sa se spanzure ? Daca scrie in regulament ca nu am voie sa-i zic ceva ,fara sa-io aduc freo ofensa. Daca persoana respectiva face ce am zis eu,inseamna ca a facut bine ce a facut ca sa luat dupa mine, ca daca nu face inseamna ca nu-i dusa cu capul,este OK atunci ,citeste ce am scris eu si trece mai departe. Ce vina am eu daca ea asa vrea sa faca ce i-am sugerat.

Dum Feb 14, 2010 10:01 pm
Profil YIM WWW
Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Răspunde la subiect   [ 17 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2