Adauga la Favorite/Bookmarks

Vizualizare mesaje fără răspuns | Vizualizare subiecte active Acum este Mie Sep 08, 2010 9:03 pm

Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 
 Exista dragoste la prima vedere ? 

Da, eu i-am cazut victima. 60%  60%  [ 6 ]
Nu. Dar exista la ultima vedere. 0%  0%  [ 0 ]
Si da si nu ( ca sa te incurc) 40%  40%  [ 4 ]
Nu stiu. E complicat.... 0%  0%  [ 0 ]
Voturi totale : 10

Autor Mesaj
administrator
administrator

Locaţie: Bucuresti
Deschid acest topic pentru ca sunt curioasa sa stiu daca, dupa opinia voastra, exista dragoste la prima vedere.
Parerea mea este ca dragostea la prima vedere este un mit, ceva stiitifico-fantastic ( mai mult fantastic decat stiintific ).
;P
Asa gandesc, ca dragostea la prima vedere e doar o simpatie mai pronuntata.
O inclinatie umana catre persoana de sex opus care ne-a captat atentia.
:R
Voi ce credeti ?

Mie Ian 13, 2010 11:42 am
Profil WWW
Mesaj Re: Exista dragoste la prima vedere ?
Sunt de acord cu tine Vio...
Da. O inclinatie umana catre persoana de sex opus care ne-a captat atentia.

Iti dai seama usor atunci cand te indragostesti la prima vedere. Cand vezi o persoana si nu-ti mai poti lua ochii de pe ea, cand o vezi in metrou sau pe strada si te uiti fix in ochii ei si ti-ai dori sa o faci cumva atenta, sa faca rost de nr de telefon sa te sune.. sau sa se uite si ea la tine si sa-ti zambeasca.

Este un sentiment oricum care iti ridica pulsul la un nivel mai ridicat decat cel normal. ;P
Sci-Fi, dar ceva care se intampla inevitabil.

Mar Feb 09, 2010 10:37 pm
Avansat(a) in dragoste
Avansat(a) in dragoste

Cred ca exista dragoste la prima vedere ,spun asta pentru ca am trait asa ceva (cu toate ca inainte nu credeam in acest mit)este un sentiment frumos ,dar ar fi si mai frumos daca ar fi reciproc.in cele mai multe cazuri doar el sau ea se indragosteste si astfel jumatatea nu se poate intregi pentru a forma un tot unitar.
Acest sentiment iti da impresia ca persoana de care te indragostesti nu are nici un defect,este perfecta si o vezi doar cu ochii sufletului.
Ferice de cei care isi traiesc dragostea la prima vedere!!!

Mie Feb 10, 2010 6:32 am
La inceput de drum
La inceput de drum

Citat:
dar ar fi si mai frumos daca ar fi reciproc.in cele mai multe cazuri doar el sau ea se indragosteste si astfel jumatatea nu se poate intregi pentru a forma un tot unitar.

Pai e bine ca Dumnezeu a facut sa se intample asa si nu altfel.
Ia imagineaza-ti Camelia cum ar fi sa mergem pe strada , sa ne uitam in ochii cuiva si sa ne paleasca instantaneu amocul pe amandoi ?
S-ar forma sute de cupluri zilnic in Bucuresti . S-ar indragosti in momentul acesta si s-ar dezindragosti trei ore mai tarziu cand ar vedea pe altcineva dupa colt.
Dumnezeu ne-a ferit in felul acesta de superficialitate si e firesc sa nu ne indragostim reciproc cu una cu doua...
Sper ca Basescu sa nu citeasca ce ai scris tu mai sus.
In tara sporul natural e in scadere de la un an la altul si "astia de sus" ar fi in stare sa dea o lege prin care dragostea la prima vedere sa fie obligatoriu reciproca.
In caz contrar (de nereciprocitate) ... sa trebuiasca sa platesti o noua taxa la stat. :PP

Mie Feb 10, 2010 6:56 am
Avansat(a) in dragoste
Avansat(a) in dragoste

Locaţie: Canada Toronto
Nu dragostea la prima vedere trebuie pusa sub semnul intrebarii ( ea exista si este aproape palpabila, mai ales pentru cei care calatoresc in conditii de sardele in mijloacele de transport in comun).
Nu !
Problema este daca exista dragoste la ultima vedere.
Ei ? Ei ?
Aici v-am pus pe ganduri :)

Mie Feb 24, 2010 8:32 am
Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Răspunde la subiect   [ 5 mesaje ]