| Autor |
Mesaj |
|
karmella
Incep sa ma dezghet
|
 Re: Cum esti astazi?
Hei , Max, ti-a trecut? Cum te mai simti fratioare? Astazi...daca n-ar bate vantul ar fi o zi perfecta. Chiar si asa, e destul de frumos afara. Si daca am reusit sa intru pe la voi, inseamna ca voi avea o zi frumoasa Sper sa mai pot intra pana la Paste, daca nu reusesc...as dori sa va transmit toate gandurile mele bune. Sa aveti un Paste fericit,adica sa fiti sanatosi, sa aveti masa plina de bucate alese, sa fiti inconjurati de toti cei ce va iubesc si ii iubiti, sa aveti parte de multa lumina, soare, caldura si dragoste. Va pupacesc cu drag, 
_________________ Timpul petrecut cu floarea ta a fost cel care a facut-o atat de importanta.(Saint-Exupery)
|
| Mie Mar 31, 2010 12:30 pm |
|
 |
|
Nevermind
Guru in dragoste
Membru din: Mar Ian 19, 2010 5:07 pm Mesaje: 55 Locaţie: Galati
|
Salutari! Dupa o mica pauza m-am gandit sa imi reiau si eu activitatea! Azi sunt putin cam ... mahmur 
_________________ Cine esti,cine sunt, ce mai beau, ce mai cant? Ce mai fac, ce mai simt? Oare mai pot sa mint? Cine sunt, cine esti, oare ma mai iubesti? Cine e, cine nu, care eu, care tu?
|
| Dum Mai 09, 2010 9:51 am |
|
 |
|
pisicuta
In al 9-lea cer
|
Buna ziua, dragilor! Ce dor mi-a fost de forum, bine v-am regasit. Astazi...sunt bine in ciuda norilor ce ne apasa.Voi ce mai aveti nou, ce mai faceti, cum mai sunteti? A trecut "un car de ani" de cand nu v-am vizitat, sory, incerc sa recuperez, promit. img2.jpg) Ma gandeam sa va fac pofta 
|
| Joi Mai 20, 2010 12:52 pm |
|
 |
|
GEORGIANA
La inceput de drum
Membru din: Sâm Ian 02, 2010 7:26 pm Mesaje: 5 Locaţie: Bucuresti
|
 astazi sunt naspa
pentru ca ma doare capul. pentru ca nu am bani pentru ca am un iubit idiot si multe altele Abia astept sa vina caldura si sa plec in concediu la mare. 
_________________ Eu sunt deal si badea-i sesuuuuuuuuuuu Si mi-l cunosc dipe mersuuuuuuuuuuuuu
|
| Mar Mai 25, 2010 3:50 pm |
|
 |
|
Nevermind
Guru in dragoste
Membru din: Mar Ian 19, 2010 5:07 pm Mesaje: 55 Locaţie: Galati
|
Azi sunt obosit. Si atat.
_________________ Cine esti,cine sunt, ce mai beau, ce mai cant? Ce mai fac, ce mai simt? Oare mai pot sa mint? Cine sunt, cine esti, oare ma mai iubesti? Cine e, cine nu, care eu, care tu?
|
| Dum Iul 25, 2010 7:57 am |
|
 |
|
FLORENTINA IONESCU
La inceput de drum
|
plina de viata
|
| Lun Aug 02, 2010 1:28 pm |
|
 |
|
pisicuta
In al 9-lea cer
|
Salutare fratilor, ce mai faceti? Odihniti, bronzati? Ati fost la mare, la munte? Vreau sa va marturisesc ca pentru mine a fost o vara destul de obositoare. Si azi sunt asemeni unei lamai stoarse de zeama, poate vine ploaia sa ma hidrateze:) V-am pupat 
|
| Mar Aug 17, 2010 12:13 pm |
|
 |
|
Violina
administrator
Membru din: Lun Dec 28, 2009 9:36 pm Mesaje: 37 Locaţie: Bucuresti
|
Bravo tie, pisicuto. Eu am avut o vara teribil de plictisitoare. Noroc ca mai exista si munca 
_________________ Cursul dragostei adevarate nu a fost niciodata neted. – William Shakespeare
|
| Joi Aug 19, 2010 12:27 pm |
|
 |
|
dulcica
Incep sa ma dezghet
|
Astazi sunt ca in fiecare zi... indiferenta si nostalgica. Si am ceva mai multa energie decat in alte zile.
|
| Vin Aug 20, 2010 12:20 pm |
|
 |
|
bogdanalex
Predau cursuri de amor
|
Astazi sunt bine...ma uit la seriale si beau o bere! mi-a fost dor de voi!!
_________________ Zambeste si spune "da" provocarilor....indecente
|
| Vin Aug 27, 2010 10:35 am |
|
 |
|