Din dragoste sau din curiozitate ?
| Autor |
Mesaj |
|
Adela
Love Moderator
Membru din: Sâm Feb 06, 2010 9:48 pm Mesaje: 20 Locaţie: Brasov
|
Ati lansat pana acum doua subiecte cu teorii destul de brutale uneori.
Pierderea virginitatii e un pas spre maturizare (chiar daca unii raman copii tembeli pana la adanci batranete). Ar trebui sa fie si un pas spre implinirea unei iubiri adolescentine (peste 18 ani totusi ! - ca asa e legal).
Dar, daca doi copii neinitiati fac dragoste..poate iesi bine..?
Revin cu alte intrebari in "nr. viitor"..ca azi e deja maine si e tarziu !
_________________ Nu spera si nu ai teama...
|
| Mar Feb 09, 2010 10:01 pm |
|
 |
|
ivalentin
|
 Re: Din dragoste sau din curiozitate ?
Poate sa raspunda si alt moderator nu e asa? De exemplu eu, cand am facut prima oara dragoste (pe la 16 ani) a iesit superb. Si pentru mine, si pentru tanara domnisoara de numai 15 ani. Evident, era pentru prima oara, deci de aceea ni s-a parut superb. Dar urmatoarea data cand am facut dragoste? Si cealalta? Si restul? Au devenit din ce in ce mai bune. Chestia asta cu pierderea virginitatii doar de dragul de a o pierde este o mare prostie dupa parerea mea. Titlul topicului : Din dragoste sau din curiozitate ? Raspunsul meu: Din dragoste. Si daca mai sunt pe aici si persoane virgine, macar sa se uite la acest topic, si sa-si dea seama ca daca o fac doar din curiozitate vor fi profund dezamagiti decat atunci cand o fac din dragoste, pentru prima oara cu persoana iubita. Fa ce iti spune inima, nu mintea si nu-i asculta pe cei din jur care iti spun sa o faci Next question please! 
|
| Mar Feb 09, 2010 10:26 pm |
|
 |
|
eucamy
Avansat(a) in dragoste
|
Unii copii chiar nu gandesc si fac chestiile astea doar din curiozitate fara sa-si dea seama ce implicatii au mai tarziu(de aceea cand mai cresc devin adevarate masini de facut sex,fara sa mai aiba vreun sentiment,o fac doar din instinct)...asa ca doar atunci cand crezi ca apare acel sentiment profund numit "iubire" te poti darui celui sau celei pe care o doresti langa tine cat mai mult timp cu putinta. Ideea e ca varsta e mult prea precoce in zilele noastre si ma indoiesc k multi au sentimente de iubire,asa ca cei mai multi o fac din curiozitate.
|
| Mie Feb 10, 2010 6:39 am |
|
 |
|
Jasmine
La inceput de drum
|
Citat: Fa ce iti spune inima, nu mintea si nu-i asculta pe cei din jur care iti spun sa o faci Asta suna ca o apologie a rebelilor. Fa ce vrei, cand vrei, cu cine vrei si nu da doi bani pe ce zic ceilalti  Parerea mea e un pic diferita fata de cele 2 alternative ale Adelei ( dragoste sau curiozitate). Cred ca "prima oara" poate sa se intample doar din cauza unei furtuni hormonale ... lucru adesea intalnit la adolescenti. N-o putem numi curiozitate totdeauna pentru ca nu e un experiment de laborator care implica doi soareci ci e vorba de ceva mult mai profund... ceva care implica toata persoana ta cu sentimente, senzatii si trairi ( ca o furtuna care te ia pe sus si te duce undeva atunci cand a sosit timpul si conditiile sunt prielnice). "DRagoste" ? ... Ce sa zic? Nu putem vorbi de dragoste la doi adolescenti de 16 respectiv 15 ani... E drept ca si Romeo si Julieta nu erau nici ei mai tineri, dar dragostea lor a existat doar in mintea marelui Will. Noi vorbim despre viata reala care, atunci cand gresesti, poate musca bucati din tine. Deci : mai rar dragoste, poate curiozitate, dar cu siguranta chestie de hormoni 
|
| Mie Feb 10, 2010 6:49 am |
|
 |
|
ivalentin
|
Citat: "DRagoste" ? ... Ce sa zic? Nu putem vorbi de dragoste la doi adolescenti de 16 respectiv 15 ani... Suntem si acum impreuna. Deci? ... Nu este dragoste? Si partea cu hormonii, sunt fete care si la 19 ani si poate si mai mult sunt virgine. La fel si baieti.Ei nu au hormoni? ... Se pot controla chestiile astea.
|
| Mie Feb 10, 2010 12:00 pm |
|
 |
|
Adela
Love Moderator
|
Asa cum am promis..am revenit (am adaugat si un chestionar) la care m-as bucura sa primesc cat mai multe raspunsuri (eventual invitati-va si prietenii sa raspunda).
Iar despre ce ati comentat voi pana acum : - cred ca hormonii pot fi controlati o vreme ... sau chiar mai mult (iar asta tine de organismul fiecaruia, dar si de educatie, de mediul in care a crescut, de influenta pritenilor) - poate fi iubire si la 15-16 ani... IUBIREA NU ARE VARSTA ! (doar sa nu fie chiar infantila)
Acum astept sa votati..si sa va mai dati si cu parerea despre celelalte varinate.
Si uite, ca sa fiu corecta, o sa votez si eu "din curiozitate".
|
| Joi Feb 11, 2010 9:55 pm |
|
 |
|
Xenia
Incep sa ma dezghet
|
Citat: De exemplu eu, cand am facut prima oara dragoste (pe la 16 ani) a iesit superb. Si pentru mine, si pentru tanara domnisoara de numai 15 ani. Evident, era pentru prima oara, deci de aceea ni s-a parut superb. Nu ai vazut sa fie prima oara si sa iti iasa complect aiurea, Valentin ??? Iti spun eu ca se poate. Si iti ia mult ttimp pana uiti. 
_________________ Imi place sa citesc povesti de dragoste romantice. Pentru ca a mea este trista.
|
| Dum Apr 11, 2010 6:43 pm |
|
 |
|
Nevermind
Guru in dragoste
Membru din: Mar Ian 19, 2010 5:07 pm Mesaje: 55 Locaţie: Galati
|
Eu am sa fiu foarte sincer. Virginitatea mi-am pierdut-o la 19 ani. Fiind baiat, hormonii mi-au luat-o razna.
_________________ Cine esti,cine sunt, ce mai beau, ce mai cant? Ce mai fac, ce mai simt? Oare mai pot sa mint? Cine sunt, cine esti, oare ma mai iubesti? Cine e, cine nu, care eu, care tu?
|
| Dum Mai 09, 2010 9:47 am |
|
 |
|
Adela
Love Moderator
|
Nevermind scrie: Eu am sa fiu foarte sincer. Virginitatea mi-am pierdut-o la 19 ani. Fiind baiat, hormonii mi-au luat-o razna. Iti multumesc pentru participare si sinceritate....dar m-ar bucura sa completezi cu ceva impresii : a fost doar o aventura de moment sau exista o relatie cu tente de dragoste ? Dupa...ai simtit ca a fost la momentul potrivit sau prea devreme...sau prea tarziu..?
|
| Lun Mai 10, 2010 12:03 pm |
|
 |
|
Nevermind
Guru in dragoste
Membru din: Mar Ian 19, 2010 5:07 pm Mesaje: 55 Locaţie: Galati
|
Iti multumesc pentru participare si sinceritate....dar m-ar bucura sa completezi cu ceva impresii : a fost doar o aventura de moment sau exista o relatie cu tente de dragoste ? Dupa...ai simtit ca a fost la momentul potrivit sau prea devreme...sau prea tarziu..?
In primul rand imi cer scuze ca raspund asa de tarziu ... am avut cateva patanii si nu am mai avut nici un interes sa intru pe forumuri, blooguri, samd. Primul meu contact sexual a fost o pura intamplare (in fine ... intamplare poate fi numita doar trasa de par). Eu fiind virgin cu hormonii saltati cu mult peste nivelul suportat, am cedat in fata unei tipe pentru care nu aveam nici un fel de sentiment. Totusi, tipa o stiam de ceva vreme si faptul ca am avut pana la urma acel contact sexual cu ea a fost doar ordinea fireasca a multor intamplari precedente. Relatiile sexuale cu tente de dragoste pot exista, dar, la adolescenta, hormonii sunt cei care preiau controlul (cel putin in cazul unui baiat). As fi putut avea si un adevarat contact sexual din dragoste, dar, eu fiind mult prea intelegator la acea vreme si nu foarte insistent am lasat sa vad daca urmatorul pas este cel pe care il consideram eu firesc, ceea ce pana la urma mi s-a dovedit ca era doar logica mea eronata. Nu as putea spune vreodata daca a fost prea devreme sau prea tarziu. Consider ca a venit cand nu se putea mai bine, desi nu poate fi numit un moment potrivit, devreme sau tarziu.
Intrebarea mea: Care este parerea ta in functie de cursul intamplarilor tale?
_________________ Cine esti,cine sunt, ce mai beau, ce mai cant? Ce mai fac, ce mai simt? Oare mai pot sa mint? Cine sunt, cine esti, oare ma mai iubesti? Cine e, cine nu, care eu, care tu?
|
| Dum Iul 25, 2010 7:45 am |
|
 |
|