|
|
Înregistrare •
FAQ
• Căutare • Autentificare
|
Sunt fata si prima mea dragoste a fost pentru o fata
Sunt fata si prima mea dragoste a fost pentru o fata
| Autor |
Mesaj |
|
BOBO
Incep sa ma dezghet
Membru din: Mie Ian 06, 2010 5:50 pm Mesaje: 11 Locaţie: Galati
|
 Re: Sunt fata si prima mea dragoste a fost pentru o fata
Ai infundat-o total. Pun pariu ca sta si plange de sare camasa de pe ea. Esti cam dur cu femeile,... Dar si eu sunt... e singura cale sa le pui cu botul pe labe 
_________________ Caut garsoniera confort sporit. Ofer tandrete !
|
| Lun Feb 01, 2010 11:36 am |
|
 |
|
degette
Avansat(a) in dragoste
Membru din: Dum Feb 07, 2010 12:46 am Mesaje: 24 Locaţie: Pitesti
|
Oricum ai probleme ca la varsta asta sa`ti aduci aminte ce prosti aveai in cap la varsta aia si inca sa crezi acum ca o fost dragoste sau prietenie.
_________________ True Love Only in Deep Desyre
|
| Dum Feb 07, 2010 6:55 am |
|
 |
|
FataVisurilorTale
Ortografa de servici
Membru din: Dum Ian 03, 2010 8:38 pm Mesaje: 18 Locaţie: Bucuresti
|
Citat: Esti cam dur cu femeile,...  Dar si eu sunt... e singura cale sa le pui cu botul pe labe Animalele au "bot". Stiu ca e doar o expresie des uzitata, dar ma deranjeaza ca faci totodata referire la urmasele Evei . Daca singura metoda de a te impune in prezenta femeilor este sa fi "dur" cu ele, atunci cei sapte ani de acasa nu ti-au fost de nici un folos. Tu chiar ai uitat ce ti-a zis mama ta ? Ca " O femeie nu trebuie atinsa nici macar cu o floare!"
_________________ Sunt o fata simpatica si imi place sa ascult muzica clasica. Daca vrei sa vorbim, trebuie sa te anunt ca am deja prieten !
|
| Dum Feb 07, 2010 1:33 pm |
|
 |
|
Adela
Love Moderator
Membru din: Sâm Feb 06, 2010 9:48 pm Mesaje: 20 Locaţie: Brasov
|
Eu cred ca ceea ce ti s-a intamplat tie atunci a fost o simpla prietenie intre copii, foarte normala si sanatoasa; avem cu totii (cei relativ normali) astfel de amintiri. Dragostea e atunci cand simti "fluturasi in stomac", cand mintea ta alearga mereu spre cineva anume, cand iti doreste prezenta lui sau a ei, cand vrei sa stai la povesti desi n-ai minic de spus, sa atingi trupul celalalt fara sa te gandesti doar la sex... dar asta e deja alt subiect..cred c-o sa postez mai tarziu un subiect nou.
_________________ Nu spera si nu ai teama...
|
| Dum Feb 07, 2010 1:59 pm |
|
 |
|
degette
Avansat(a) in dragoste
Membru din: Dum Feb 07, 2010 12:46 am Mesaje: 24 Locaţie: Pitesti
|
Citat: Tu chiar ai uitat ce ti-a zis mama ta ? Ca "O femeie nu trebuie atinsa nici macar cu o floare!" Ce gandire comunista, auzi sa nu dai intr-o fata nici macar cu o floare. Ai dreptate ,trebuie sa-i dai cu ghiveciul cu tot cu floare ca sa simta. Editat de iValentin. Motiv: Mai bine ai avea grija la gramatica si unde pui virgula si punct. Se vede ca nici tu nu ai cei 7 ani de acasa...
_________________ True Love Only in Deep Desyre
|
| Sâm Feb 13, 2010 8:04 am |
|
 |
|
Nevermind
Guru in dragoste
Membru din: Mar Ian 19, 2010 5:07 pm Mesaje: 55 Locaţie: Galati
|
FataVisurilorTale scrie: Tu chiar ai uitat ce ti-a zis mama ta ? Ca "O femeie nu trebuie atinsa nici macar cu o floare!" Un buchet de trendafiri plini de spini in cap unora le este suficient. Daca te-ai referit cumva la mine cu fraza: FataVisurilorTale scrie: Daca singura metoda de a te impune in prezenta femeilor este sa fi "dur" cu ele, atunci cei sapte ani de acasa nu ti-au fost de nici un folos. sa stii ca am folosit limbajul numai pentru a linisti o persoana putin prea intepata (nu situ unde sau de ce). Si sa revin la subiect: eu inca imi sustin parerea din primul raspuns al meu la acest thread.
_________________ Cine esti,cine sunt, ce mai beau, ce mai cant? Ce mai fac, ce mai simt? Oare mai pot sa mint? Cine sunt, cine esti, oare ma mai iubesti? Cine e, cine nu, care eu, care tu?
|
| Dum Feb 14, 2010 12:54 am |
|
 |
|