| Autor |
Mesaj |
|
Nevermind
Guru in dragoste
Membru din: Mar Ian 19, 2010 5:07 pm Mesaje: 55 Locaţie: Galati
|
 Re: o parere daca se poate
lianutza scrie: La inceput nu vroiam sa ies din casa.Dar am ajuns la concluzia ca nu avea rost sa stau inchisa in casa,pentru ca nu merita. Dar bineinteles ca in momentul in care m-a vazut cu prieteni in club a venit la mine si a inceput sa imi faca crize,a inceput sa imi reproseze ca asa repede l-am uitat de ies sa ma distrez in cluburi. L-a deranjat foarte tare ca un amic de-al meu foarte bun l-a rugat sa ma lase in pace ca nu are rost sa mai puna sare pe rana,ca si asa m-a distrus pe plan sentimental. De atunci tot timpul merge in locurile pe care le frecventez eu,ma urmareste pas cu pas ce fac,iar daca se apropie ceva baiat de mine cum s-a indepartat de mine se ia de el. Chiar nu il mai inteleg! Atunci am sa intreb eu: E cocalar?
_________________ Cine esti,cine sunt, ce mai beau, ce mai cant? Ce mai fac, ce mai simt? Oare mai pot sa mint? Cine sunt, cine esti, oare ma mai iubesti? Cine e, cine nu, care eu, care tu?
|
| Sâm Feb 20, 2010 11:32 pm |
|
 |
|
max
In al 9-lea cer
|
Citat: Dar bineinteles ca in momentul in care m-a vazut cu prieteni in club ... Cum adica club, fata ? Parca era vorba de calugarie... Esti neserioasa  Daca se tine dupa tine peste tot, singura ta scapare e o manastire de maici 
_________________ De nu ma vreti... eu va vreau. Alegeti pozitia !
|
| Dum Feb 21, 2010 8:39 pm |
|
 |
|
lianutza
La inceput de drum
|
Atunci am sa intreb eu: E cocalar?[/quote] dupa comportamentul lui asa se pare. Hai sa fim serios max.Nu cred ca ma primeste la nicio manastire. 
|
| Lun Feb 22, 2010 3:39 pm |
|
 |
|
Nevermind
Guru in dragoste
|
Ti-as spune eu o manastire ... dar apoi o sa imi spui ca sunt nesimtit 
_________________ Cine esti,cine sunt, ce mai beau, ce mai cant? Ce mai fac, ce mai simt? Oare mai pot sa mint? Cine sunt, cine esti, oare ma mai iubesti? Cine e, cine nu, care eu, care tu?
|
| Lun Feb 22, 2010 10:48 pm |
|
 |
|
pisicaverde
La inceput de drum
|
Ce inseamna "cocalar" ? Vine de la Coca Cola sau e vorba de altceva ? 
|
| Mar Feb 23, 2010 6:53 am |
|
 |
|
max
In al 9-lea cer
|
 definitia cocalarului
Se recunoaşte, de obicei, după freza plină de gel, lanţuri groase de tinichea la gât, tricou mulat şi bineînţeles roz inscripţionat cu „De puta madre” sau „Gigolo Italiano 800$”
Cocalarului îi place de obicei să se pozeze în oglindă şi apoi să posteze pozele pe contul lui de hi5, plin de sclipici şi steluţe.
Spre uimirea noastră ştie să folosească tehnica modernă foarte bine, reusind să prelucreze foarte artistic pozele, adăugându-le cu mare măiestrie o grămadă de steluţe, inimioare şi texte inteligente. Foloseşte Yahoo Messenger pentru a ţine contactul cu membrii haitei şi pentru a da cât mai multe massuri din ce în ce mai idioate. Deşi în aparenţă animal inteligent, cocalarul nu ştie să se exprime decât prin fapte. O caracteristică aparte a cocalarilor este folosirea cratimei când nu trebuie sau acolo unde nu ar fi trebuit să existe niciodată: î-şi, face-ţi, etc.
Poartă în permanenţă ochelari de soare, chiar şi noaptea şi bineînţeles telefonul mobil de ultimă generaţie cu care poate reda în difuzor sunete percepute ca noi oamenii ca nişte zgomote ciudate, dar care pentru cocalar reprezintă „alinarea sufleţelului”.
Cocalarul umblă în haită, manifestându-se destul de zgomotos la apariţia femelei, denumită şi piţipoancă sau prinţesă sau iuby sau păpuşă .
E destul ?
|
| Mar Feb 23, 2010 7:52 am |
|
 |
|
Nevermind
Guru in dragoste
|
 Re: definitia cocalarului
max scrie: Se recunoaşte, de obicei, după freza plină de gel, lanţuri groase de tinichea la gât, tricou mulat şi bineînţeles roz inscripţionat cu „De puta madre” sau „Gigolo Italiano 800$”[/b] Doar opt sute de parai? Ce cocalari saraci 
|
| Mar Feb 23, 2010 2:01 pm |
|
 |
|
max
In al 9-lea cer
|
Citat: There`s no sunshine trough the glass and tomorrow never comes! Nevermind, ce inseamna semnatura ta ? Stau cam prost cu limbile 
|
| Mie Feb 24, 2010 7:43 am |
|
 |
|
Nevermind
Guru in dragoste
|
Hah ... mersi de atentionarea ironica. Am schimbat-o!
|
| Mie Feb 24, 2010 8:02 am |
|
 |
|
karmella
Incep sa ma dezghet
|
Lianutza draga, imi pare rau pentru tine, chiar ai intalnit un om bolnav. Da, are apucaturi de om smintit, sincer nu vad cum ai putea scapa de el decat sa-ti schimbi domiciliul.Usor de zis, greu de facut. Nici cu tine nu poate fi, dar nici nu te lasa in pace. De si-ar gasi pe altcineva, sa te lase in durerea ta... Si ...sa nu mai ingenunchezi niciodata in fata unui baiat, oricat de mult l-ai iubii. Daca ar fi numai cocalar... 
_________________ Timpul petrecut cu floarea ta a fost cel care a facut-o atat de importanta.(Saint-Exupery)
|
| Lun Mar 08, 2010 10:44 am |
|
 |
|