Cel putin pe doi dintre voi nu i-am plictisit, e ok, voi continua.
Nu stiu daca pentru voi, povestea mea va fi destul de hot...pentru mine a fost destul de...hot
Deci...pe unde ramasesem...aha.
Netul incepuse sa-mi rapeasca tot timpul liber, ce pana atunci il foloseam muncind ca o gospodina cuminte si retrasa ce eram.Nu ma mai interesa nici daca cineva citeste pe fata mea o schimbare, sau poate ca imi facea bine ceea ce simteam.Orice repros sau jignire, orice neajuns se loveau de mine ca de un zid, nu mai aveau putere sa-mi schimonoseasca fata.
Nu putine au fost persoanele care m-au intrebat ce mi-am facut de arat asa bine, parca intineream de la o zi la alta.
De nenumarate ori m-am surprins zambind , chiar si pe strada, fara motiv, doar eu si gandurile mele care zburau departe...
Nu , nu erau semne de nebunie, era doar fericirea care imi cuprinsese sufletul, da, gasisem un pansament pentru ranile mele.
Zilele treceau, una mai frumoasa decat alta.
Uneori, era de ajuns sa ne gasim, sa ne spunem cateva cuvinte.Alteori simteam ca daca nu intru pe net, sa-l gasesc voi murii de inima rea.Intram, ca prin minune, era acolo, sau aparea imediat.Desii era la sute de kilometri departare, prezenta sa si vorbele sale faceau sa para ca e langa mine.
Imi spunea deseori, sa inchid ochii si sa visez tot ce imi doresc in acel moment, el este la picioarele mele si ma va trata ca pe o printesa.
Nu era nevoie sa stim prea multe unul despre celalalt, simteam amandoi ca ne cunosteam de cand lumea.Intre noi, din primul moment in care ne-am gasit, se stabilise o legatura inexplicabila, cel putin pentru mine.
(va urma)