Adauga la Favorite/Bookmarks

Vizualizare mesaje fără răspuns | Vizualizare subiecte active Acum este Dum Sep 05, 2010 4:02 pm

Răspunde la subiect  [ 6 mesaje ] 
 Va rog sa ma ajutati :-ss 
Autor Mesaj
La inceput de drum
La inceput de drum

Va rog sa ma ajutati :-ss
Buna..Am 15 ani.. si acum 2 luni am cunoscut un baiat.. el are 19 ani.. este in zodia capricorn.. eu sunt pesti.
De la un timp mi se pare k isi bate joc de mine.. mi se pare k vrea o relatie trecatoare.. k nu ma iubeste.. am discutat chestia asta cu el.. dar mi-a zis ca nu e adevarat.. k ma iubeste.. si ca vrea sa fie cu mine..
:) chiar nu stiu ce sa fac.. uneori imi arata k ma iubeste..alteori.. ca nu ii prea intereseaza de mine.. va rog sa`mi dati si mie un sfat.. ms mlt fetelor :*

Dum Iun 13, 2010 10:23 am
In al 9-lea cer
In al 9-lea cer

Mesaj Re: Va rog sa ma ajutati :-ss
Buna Anduk,

Cand un baiat are 19 ani nu ai cum sa iti dai seama cand vorbeste serios si cand isi bate joc de tine.

Creierul lui e o mare varza la varsta aia. Pe la 25 de ani, poti spune ca s-a copt si ca incepe sa gandeasca matur.

Daca tu ai 15 ani, ar fi bine sa iti cauti niste preocupari mai putin sexuale ( e cam devreme).

Eu inteleg ca te chinuie hormonii pe de o parte si pe de cealalta e mai la moda sa umbli dezlegat incepand de la 14 ani.

Dar tu fi fata inteligenta si nu te lua dupa moda si dupa tampeniile din emisiunile de genul "By Monica Columbeanu " sau "Iubire interzisa".

Stii ceva ? Ca sa te mai racoresti si sa te gandesti la altele decat la Fat Frumos de 19 ani, ce ar fi sa mergi la tara , la bunica si sa o ajuti putintel la treaba ?

Ei ? Merge ? :)

Mar Iun 15, 2010 11:34 am
Love Moderator
Love Moderator

Mesaj mare dragoste
Anduk, chiar daca numele tau de utilizator contine "k" , nu incerca sa dublezi lucrurile. Regulile pe forum sunt clar , si numai faptul ca esti nou nouta ma impiedica sa nu iti dau ban pentru 7 zile.

Deci fara k sh tz si altele asemanatoare.

Si acuma despre marea ta dilema :

NU te iubeste ! ( raspuns scurt )
Varianta lunga ar fi ca trebuie sa ai mai mult de 19 ani ( ca barbat ) ca sa poti fi capabil de " a iubi" .
Nu te lua dupa varsta personajelor din Romeo si Julieta ( alea sunt personaje literare ).

Si te rog sa nu mai intri pe acest forum pana nu ai sa implinesti 18 ani si o zi.

Aici se discuta despre dragoste, iar tu la varsta ta .... ( hai ca nu mai continui ).

:B

Mar Iun 15, 2010 11:40 am
Incep sa ma dezghet
Incep sa ma dezghet

Nu sunt de acord cu voi. Ce faceti voi se numeste discriminare. Ce importanta are ca nu e majora? Nu poate iubi daca nu e majora? Dupa parerea mea, toti avem dreptul sa iubim, indiferent de varsta. In plus, nu a spus nimic despre sex, ca sa spuneti ca "esti prea micuta". Si chiar daca ar fi spus, eu cunosc persoane care au 13 ani si au deja un copil.

Revenind la problema fetei, da`ne mai multe detalii. Nu`mi dau seama ce face prietenul tau cand iti da impresia ca isi bate joc de tine.

Vin Aug 20, 2010 12:07 pm
administrator
administrator

Locaţie: Bucuresti
Mesaj dragoste de 13 ani
Citat:
eu cunosc persoane care au 13 ani si au deja un copil.

Si eu cunosc, dar acelea sunt cazuri exceptionale.
Chiar asa, dulcica, tu crezi ca la 15 ani poate fi vorba de dragoste ?
Sunt doar niste tatonari.
:D

Dum Aug 22, 2010 12:59 pm
Profil WWW
Incep sa ma dezghet
Incep sa ma dezghet

Da, chiar cred ca poate fi vorba de dragoste.
Cand o persoana sta u cineva o saptamana si deja il/o iubeste, dupa care se despart si cunoaste pe altcineva pe care iubeste peste inca vreo saptamana, si tot asa, nu cred ca e dragoste.
Insa cand o persoana mai tanara de 20 de ani sta cu cineva cativa ani, atunci da, cred cu adevarat ca e vorba de dragoste.

Dum Aug 22, 2010 2:09 pm
Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Răspunde la subiect   [ 6 mesaje ]