|
|
INREGISTRARE •
Întrebări Frecvente
• Căutare • AUTENTIFICARE
|
|
Violina
administrator
Membru din: Lun Dec 28, 2009 11:36 pm Mesaje: 41 Localitate: Bucuresti
|
 Re: Ajutor ..datimi un sfat
Max, Iti atrag atentia ca acest forum este pentru toti si fiecare este egal in drepturi cu ceilalti. Nu ai dreptul sa jignesti pe nimeni si sa fi agresiv.
Nu e nimeni de aici vinovat ca sistemul nostru de invatamant e la pamant si ca 80% din populatie nu stie sa foloseasca regulile gramaticale sau de punctuatie.
Pentru felul agresiv in care te-ai manifestat, ai "castigat" 30 de zile de BAN pe acest forum. La urmatoarea abatere vei pleca definitiv.
Iti doresc o zi frumoasa in continuare si , nu uita, faptul ca suntem mai educati decat alti semeni nu ne permite sa ne manifestam ca niste fascisti.
La revedere ( peste 30 de zile, desigur) |
|
_________________ Cursul dragostei adevarate nu a fost niciodata neted. – William Shakespeare
|
| Joi Aug 19, 2010 2:31 pm |
|
|
KrokoDILA
Incep sa ma dezghet
Membru din: Mar Ian 05, 2010 6:24 pm Mesaje: 17 Localitate: Sibiu
|
 sfaturi de dragoste cu banare
Of , of si iar of De ce l-ai dat afara pe MAX ???? Era cel mai dulce baiat de aici... Violina MA ENERVEZI Lasa Max..totul va fi bine..suna-maaaaaa |
|
_________________ Asta e semnatura mea : )
|
| Vin Aug 20, 2010 12:57 pm |
|
|
Baldur's
La inceput de drum
|
 Re: Ajutor ..datimi un sfat
Toate femeile care plang dupa fostii iubiti care si-au batut joc de ele, reprezinta o cauza pierduta si isi merita soarta  |
|
_________________ it's nice to be important but it's more important to be nice
|
| Mar Dec 07, 2010 11:51 am |
|
 |
|